Supa de varza

Actualizat: 22 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente
- 1 varza
- 2 cepe mari, tocate
- o conserva de rosii in bullion
- 2 ardei grasi
- 2 radacini de telina
- 1-2 cuburi de vegeta
- piper negru
- ierburi proaspete (marar, patrunjel), tocate
- 2 morcovi


Mod de preparare
- Se taie ceapa si se pune la fiert;
- Ardeii se curata de seminte, se taie cubulete si se adauga la fiert;
- Se curata varza, se taie fidea si se pune la fiert impreuna cu ceapa si ardeii;
- Asemenea cu morcovii, telina si conserva de rosii
- Daca doriti ca supa Dvs. sa fie mai picanta puteti adauga mai mult piper si/sau curry;
- Acoperiti legumele cu apa;
- Acoperiti oala si lasati sa fiarba la foc mic timp de 20-30 minute;
- La final, dupa gust, se adaugat sare, piper si patrunjel.


Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri 5 supe care ne ajuta sa slabim Care sunt secretele unei diete sanatoase? Dieta Sacred Heart Alimentatia corecta pe timp de iarna 10 greseli in alimentatie Dureri de cap in sarcina: 4 posibile cauze de care sa tii cont Care sunt optiunile de tratament pentru cancerul la san Scaderea in greutate: exista o dieta ideala? Alimente cu rol detoxifiant Adevaruri despre pierderea in greutate Plan de detoxifiere pentru 7 zile Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale