Supa de morcovi cu ghimbir

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Dieta recomandata pentru persoanele care sufera de varsaturi implica suplimentarea imediata a aportului de lichide, prin supe dietetice sau sucuri de legume usoare.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti supa de legume la fiert intr-o oala mare la foc mediu, adaugati morcovii si ghimbirul. Asteptati sa dea in clocot, apoi acoperiti oala cu capac si dati focul la mic.
  2. Atunci cand morcovii devin foarte fragezi, luati oala de pe foc si introduceti legumele in blender (dupa ce se racesc putin), pentru a prepara un piure fin.
  3. Transferati apoi piureul inapoi in oala si adaugati smantana, amestecand continuu pentru omogenizare.
  4. Asezonati cu sare si piper si asteptati ca supa sa mai dea inca o data in clocot.
  5. Serviti supa cu patrunjel proaspat presarat deasupra.

Citeste si despre:

Supa simpla de morcovi Supa de linte si morcovi Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa crema de morcovi si dovleac cu ghimbir Supa de morcovi, ghimbir si miere Supa de linte Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Supa crema de morcovi si curry Dieta cu supa de varza Salata de sfecla si morcovi cu ghimbir Supa de varza Prajitura cu morcovi si ananas Supa minestrone Supa de linte cu tofu