Supa simpla de morcovi

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa de morcovi este printre primele preparate pe care pacientii care sufera de diaree trebuie sa le consume dupa un episod simptomatic acut. Morcovii sunt unele dintre putinele legume care trebuie consumate in timpul regimului antidiareic, datorita substantelor care ajuta la refacerea tranzitului intestinal.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Curata si feliaza morcovii. Pune-i intr-o oala, adauga apa peste ei, si pune-i la fiert, la foc mic, timp de 25-30 de minute. Verifica daca morcovii sunt bine fierti. Baga totul in blender si mixeaza morcovii pana se transforma in piure. Muta pasta obtinuta intr-o oala, subtiaz-o cu putina apa calda, asezoneaz-o cu sare si pune supa la fiert, timp de 15 minute. Supa se consuma simpla sau cu crutoane.


Citeste si despre:

Supa de linte si morcovi Supa de linte Supa minestrone Supa de morcovi cu ghimbir Prajitura cu morcovi si ananas Supa crema de morcovi si curry Supa de legume Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de rosii Supa de varza Supa de linte cu tofu Salata de pui cu morcovi si struguri Supa crema de morcovi si dovleac cu ghimbir Supa toscana de fasole alba