Pate dietetic
Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie (55g):
Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g
Ingrediente:
- 240 g ficat de vita
- 40 g ceapa
- 40 g morcovi
- 80 g lapte
- sare
Mod de preparare:
- Se taie ficatul bucati
- Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
- Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!