Pate dietetic

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (55g):

Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie ficatul bucati
  2. Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
  3. Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
  4. Se serveste pe paine.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Bauturile dietetice sunt periculoase pentru rinichi Adevarul despre bauturile dietetice carbogazoase Cat de sanatoase sunt alimentele dietetice? Recomandari dietetice pentru pacientii cu hipertensiune arteriala Enurezisul nocturn primar (urinatul in pat) Diareea la copii - sfaturi dietetice Gastropareza diabetica - gestionata cu succes prin modificari dietetice Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti 6 produse dietetice care ingrasa 7 motive pentru care ne trezim obositi Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate Obezitatea la copii si sportul Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Copilul de la 1 la 3 ani: autonom sau temator? Trezitul de dimineata te mentine slab si fericit