Castraveti umpluti

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/100g:
Calorii: 100
Proteine: 6.2 g
Glucide: 3.9 g
Grasime: 5.6 g


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine castravetii si se curata interiorul de pulpa.
  2. Se taie marunt mararul, rosiile, ouale, carnea de vita si pulpa scoasa din castraveti.
  3. Se adauga smantana, zaharul si sare dupa gust. Se amesteca bine.
  4. Se introduce umplutura in castraveti si se coc la cuptor pana cand coaja castravetelui devine moale.
  5. Se taie felii inainte de a se servi.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale consumului de castraveti Displazia Bronhopulmonara (BPD) – Boala pulmonara cronica la copii Sfaturi pentru o frumusete de durata Veziculele - leziuni tegumentare cu continut lichid (basica cu lichid) 3 masti naturale de fata pentru un ten sanatos si stralucitor Dieta pentru durerile de cap sinusale Siringomielia De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Pepenele galben - beneficii pentru sanatate si informatii nutritionale 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Gestionarea efectelor sinuzitei cronice Cele mai frecvente cauze ale sinuzitei Bursita trohanteriana: cauze si optiuni de tratament Dieta Ornish