Pate dietetic

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (55g):

Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie ficatul bucati
  2. Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
  3. Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
  4. Se serveste pe paine.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Sandwich dietetic Orez dietetic Suc de morcovi cu lamaie Cocktail dietetic Gustari care ard calorii Sandwich cu ton Dovlecei bulgaresti Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Castraveti umpluti Pasta de hering cu cartofi Salata cu ridichi si castraveti Vita cu sos Salata cu morcov si mar Gustari cu cel mult 100 de calorii Salata de dovlecei cu fructe