CASEOLACT, pulbere

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 08 Aprilie 2024

Ce este Caseolact si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

In distrofiile sugarului, in boala diareica acuta si cronica, in sindroamele de malabsorbtie de etiologie diversa, in echilibrarea nutritionala pre- si postoperatorie, malnutritie,arsuri, nefroze, ca suplimentare proteica la gravide si varstnici. In dieta copilului sau adultului poate fi incorporat ca suplimentare proteica in lapte, supe, pireuri, calculandu-se necesarul proteic in functie de caz.

Mod de administrare

Dizolvarea Caseolactului se face intr-o cantitate minima de apa (1 g pulbere la 5 ml apa) care in prealabil a fost fiarta impreuna cu zaharul sau glucoza necesara si racita la 37 grade C. Produsul astfel preparat se consuma imediat. Se poate prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe mese, cu conditia ca pastrarea sa se faca la frigider (2-6 grade C) intr-un vas bine inchis.

Informatii suplimentare

Compozitie

Produs dietetic hiperproteic, fara lactoza, continand:
- proteine: 60 g
- glucide: 25 g
- lipide: 1-3 g
- saruri minerale: 8 g
- vitamine: 0,15 g
- apa: 5 g
(pentru 100 g pulbere) (cutie a 250 g).
100 g pulbere de Caseolact contin echivalentul a 340 de calorii sau 60 g proteine.

Citeste si despre:

Glutetimida Consecintele unei supradoze de aspirina Protectia sanatatii si securitatii lucratorilor fata de riscurile datorate expunerii la azbest Normele privind suplimentele alimentare - ordin 1069/2007 Ghimbirul si beneficiile sale pentru sanatate Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Suferi de alergii sau intolerante alimentare? Afla cum poti face cozonac fara faina, oua, lapte sau unt! 13 moduri utile si mai putin cunoscute de a folosi bicarbonatul de sodiu 9 alimente recomandate cand aveti gripa Igiena corpului - dusul Dieta cu ciocolata Vaccinarea antigripala
Cere sfatul medicului ×