BACTERIOFAG ANTI E. COLI, fiole

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Bacteriofag Anti E. COLI si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Bacteriofagul anti E. coli se absoarbe intestinal si apoi se elimina urinar in concentratie activa. Multiplicarea lui suplimentara pe bacterii din tractul urinar face ca eficienta sa litica asupra bacteriilor din genul Escherichia sa creasca considerabil. Cu cat numarul bacteriilor lizate este mai mare, cu atat eficienta sa creste. In consecinta, bacteriofagul anti E. Coli nu se asociaza cu antibiotice.
Este indicat in tratamentul infectiilor urinare cu Escherichia Coli.

Mod de administrare

Bacteriofagul anti E. Coli se administreaza pe cale orala. Pentru succesul tratamentului este necesara in prealabil alcalinizarea urinei. Astfel, timp de doua zile inainte, in patru prize zilnice, se ia cate un varf de cutit de bicarbonat de sodiu in putina apa. Apoi, zilnic, dimineata pe nemancate, se incepe tratamentul: se va lua un varf de cutit de bicarbonat de sodiu si dupa aproximativ 20 minute se beau in apa sau ceai doua fiole de bacteriofag anti E. Coli. Dupa jumatate de ora se poate manca. Se recomanda, in masura posibilului, un regim alimentar alcalinizat (pe durata tratamentului). Cura terapeutica este de trei luni consecutiv, cate 20 fiole pe luna in 10 zile, cu cate 20 zile pauza.

Informatii suplimentare

Compozitie

Este un preparat polivalent de bacteriofagi, obtinut prin filtrarea unor culturi de E. Coli, lizati sub actiunea bacteriofagilor specifici fiecarei tulpini care intra in compozitia bacteriofagului polivalent. Se livreaza in cutii cu cate 10 fiole a 5 ml. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/25.000.

Citeste si despre:

Indicatiile vaccinului anti-HPV in prevenirea cancerului de col uterin Vaccinul anti-HPV si cum poate salva el viata viitorilor adulti din Romania La fiecare doua minute, in lume, o femeie moare de cancer de col uterin Dr. Eugen CANE, medic primar obstetrica-ginecologie, ne vorbeste despre cancerul de col uterin si rezultatele PAP Cancerul de col uterin – posibilitati de diagnostic Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Organizarea si desfasurarea screening-ului in cancerul de col uterin Displazia cervicala (Displazia de col uterin), cancer de col uterin si Infectia cu virusul papiloma uman E. coli si sarcina Vaccinarea anti-haemophilus influenzae B (vaccinare neinclusa in programul national de imunizari) Diagnosticarea infectiilor cu HPV si preventia cancerului de col uterin
Cere sfatul medicului ×