Supa de legume in stil indian

Actualizat: 22 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Bolnavii de hepatita, indiferent de virusul care o cauzeaza, trebuie sa respecte un regim alimentar strict, care sa contribuie la reabilitarea functiilor hepatice.

Se recomanda consumul bogat de fructe proaspete, legume, legume cu verzi si gatite la aburi, cereale integrale, carne slaba sau peste.


Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o oala mare din teflon, caliti ceapa, telina si cartofii dulci in ulei de masline timp de aproximativ 5 minute.
  2. Adaugati toate condimentele, in afara de turmeric, apoi turnati apa.
  3. Acoperiti oala cu capac si lasati la fiert 15-20 de minute.
  4. Adaugati apoi restul de legume si mazarea.
  5. Lasati supa pe foc, pana cand legumele devin foarte fragede.

Citeste si despre:

Supa crema de legume verzi Supa de legume Supa de pui Supa de vita cu legume Supa de legume cu porumb Supa de legume toscana Supa de varza Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Dieta cu supa de varza Supa simpla de morcovi Supa rece de ananas Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Supa toscana de fasole alba Supa de linte cu tofu Supa de linte si morcovi