Supa de castravete

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie 6-8 felii subtiri de la un castravete si se pun deoparte.
  2. Se taie castravetele ramas in cubulete.
  3. Se amesteca jumatate din cantitatea de castravete taiat cubulete cu un sfert din cantitatea de iaurt, la blender, pana se transforma in piure.
  4. Se toarna intr-un castron mare. Se paseaza si restul castravetilor ramasi cu sare, menta, piper si restul de iaurt.
  5. Se combina toate ingredientele si se amesteca. Se adauga castravetii taiati feliute deasupra si se pune supa la frigider.
  6. Se serveste rece.


Citeste si despre:

Supa de cartofi, fasole si iaurt Supa de pui Supa de ceapa Supa din carne de vita cu spanac Supa crema de ciuperci Supa de rosii Supa crema de spanac Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Uleiul de menta - beneficii pentru sanatate Supa de varza Supa de rosii si avocado Supa de mazare Dieta cu supa de varza Supa de dovlecel Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri