Supa de cartofi, fasole si iaurt
Publicat: 20 Mai 2010 | Actualizat: 20 Noiembrie 2014
campanie guvern
Informatii nutritionale:
Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g
Ingrediente:
- 4 cartofi rosii de dimensiune medie, taiati cuburi
- 1 cana cu telina tocata
- 1 cana cu morcov ras
- 2 linguri ulei de masline
- 400 gr fasole spalata si scursa
- 1 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita de marar
- 2 catei de usturoi pisati
- 6 cani de supa de pui sau de legume
- 1/2 cana de iaurt simplu degresat
- piper
Mod de preparare:
- Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
- Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
- Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.
Va dorim pofta buna!