Supa de cartofi, fasole si iaurt

Publicat: 20 Mai 2010 | Actualizat: 20 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale:

Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
  2. Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
  3. Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.

Va dorim pofta buna!


Email

Nutrienti necesari dezvoltarii optimeNutrienti necesari dezvoltarii optime

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima

Normele de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor

Modalitati de a combate stresul prin alimentatie

Plan de detoxifiere pentru 7 zile

Antiinflamator natural pentru raceli si alte afectiuni

Rolul tratamentului compresiv in vindecarea ulcerului varicos

Raceala, febra, dureri in gat? Incearca Andrographis!

Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor

Excesul de fructe si cresterea in greutate

Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati!

Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului