Supa de cartofi, fasole si iaurt

Actualizat: 20 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
  2. Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
  3. Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Dieta Sacred Heart Alimentatia corecta pe timp de iarna Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Dieta Cambridge Cele mai bune si mai rele aperitive De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Remedii naturiste pentru cele mai frecvente boli Plan de detoxifiere pentru 7 zile Trecerea la dieta de toamna Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Ghid de sanatate A-Z pentru sezonul rece Excesul de fructe si cresterea in greutate Top 8 surse ascunse de sare