Supa de cartofi, fasole si iaurt

Actualizat: 20 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
  2. Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
  3. Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa toscana de fasole alba Supa de fasole verde Supa minestrone Supa de dovlecel Burgeri cu cartofi dulci si fasole Dieta cu supa de varza La ce varsta ar trebui sa incepi preventia ridurilor? Raspunsul dermatologilor te va surprinde Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului Supa de spanac si cartofi Supa de cartofi si varza Cartofi copti cu iaurt si sos salsa Placinta de pui, cartofi si praz Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Parfait cu quinoa si iaurt Cartofi Boulangeres