Supa de cartofi, fasole si iaurt
Actualizat: 20 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale:
Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g
Ingrediente:
- 4 cartofi rosii de dimensiune medie, taiati cuburi
- 1 cana cu telina tocata
- 1 cana cu morcov ras
- 2 linguri ulei de masline
- 400 gr fasole spalata si scursa
- 1 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita de marar
- 2 catei de usturoi pisati
- 6 cani de supa de pui sau de legume
- 1/2 cana de iaurt simplu degresat
- piper
Mod de preparare:
- Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
- Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
- Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.
Va dorim pofta buna!