Supa de cartofi, fasole si iaurt

Actualizat: 20 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale:

Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
  2. Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
  3. Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Normele de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor Modalitati de a combate stresul prin alimentatie Plan de detoxifiere pentru 7 zile Solutii naturale pentru hipotiroidism Factori si remedii pentru tratarea reumatismului! Durerea ca factor de stres in tratamentul de recuperare functionala a articulatiei genunchiului Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Excesul de fructe si cresterea in greutate Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului