Taboule

Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Intr-un castron, se amesteca grisul si sucul de lamaie; se adauga putina sare si piper, dupa gust, apoi se baga la frigider.
  2. Se taie legumele rondele, apoi se amesteca cu grisul.
  3. Se toaca frunzele de menta, se amesteca cu sosul de salata (dressingul) si se adauga peste continutul de legume si gris.
  4. Se amesteca foarte bine continul.
  5. Se lasa timp de 2 ore la frigider, apoi se serveste.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata de legume Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Salata de legume cu peste Salata de pui cu legume Macaroane cu branza si legume Supa de legume cu porumb Fasole rosie cu legume Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Orez cu legume 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara Supa crema de legume verzi Ciuperci umplute cu legume Retete sanatoase de toamna Supa de legume 10 legume cu continut redus de carbohidrati