Ciuperci umplute cu legume

Actualizat: 04 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ciupercile umplute cu legume reprezinta o reteta recomandata in dietele pacientilor care sufera de ciroza hepatica sau de alte afectiuni ale ficatului:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taie coditele ciupercilor si toaca-le marunt. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie nonaderenta si adauga coditele, ceapa, usturoiul, telina, dar si condimentele: cimbrul, sarea, piperul, salvia. Soteaza totul cateva minute, apoi adauga patrunjelul si zeama de lamaie.

Umple ciupercile cu amestecul de legume sotate si condimentate, asaza-le pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt, stropeste-le cu restul de ulei de masline si baga-le la cuptor timp de 20 de minute.


Citeste si despre:

Toast cu ciuperci Salata aromata de ciuperci Risotto cu ciuperci si cimbru Intoxicatia cu ciuperci Mazare verde cu ciuperci Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Pui cu ciuperci si sos alb Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Friptura de vita cu ciuperci Ciuperci - Psylocibe mexicana Ciuperci - Amanita Muscaria Supa crema de ciuperci Tarta cu ciuperci si branza de capra Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci