Ciuperci umplute cu legume

Actualizat: 04 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ciupercile umplute cu legume reprezinta o reteta recomandata in dietele pacientilor care sufera de ciroza hepatica sau de alte afectiuni ale ficatului:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taie coditele ciupercilor si toaca-le marunt. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie nonaderenta si adauga coditele, ceapa, usturoiul, telina, dar si condimentele: cimbrul, sarea, piperul, salvia. Soteaza totul cateva minute, apoi adauga patrunjelul si zeama de lamaie.

Umple ciupercile cu amestecul de legume sotate si condimentate, asaza-le pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt, stropeste-le cu restul de ulei de masline si baga-le la cuptor timp de 20 de minute.


Citeste si despre:

Regimul puterea proteinelor Retete sanatoase de toamna Cele mai bune si mai rele aperitive Detoxifiere naturala de primavara Dieta Atkins: ghid pentru incepatori 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Cum sa urmati corect un regim alimentar vegetarian Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Gestionarea efectelor sinuzitei cronice Sanatatea pielii capului Tipuri de alergii Cele mai intalnite afectiuni ale nou-nascutilor Hepatita toxica Norme de prescriere a retetelor medicale Reducerea aportului de sare din organism
Cere sfatul medicului ×