Salata de legume cu peste

Publicat: 20 Ianuarie 2009

Valori nutritive/portie (125 g):
Calorii: 112
Proteine: 7.3 g
Glucide: 12.6
Grasimi: 3.3 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii pestele, cartofii, morcovii si ridichile.Se adauga mazarea, smantana si sare, dupa gust. Se amesteca bine.
  2. Se aseaza in farfurii si se orneaza cu patrunjel.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Cum pot duce salatele la ingrasare Minune intr-un bol: salata de fructe 4 motive pentru a servi o salata zilnic Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Postbioticele – O noua solutie pentru sanatatea intestinului Laserele medicale, solutia terapeutica pentru multe dintre afectiunile dermatologice, dar si estetice! Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna Cum sa mancati mai multe legume verzi 10 legume pe care trebuie sa le consumati iarna aceasta