Salata de legume cu peste

Actualizat: 11 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Valori nutritive/portie (125 g):
Calorii: 112
Proteine: 7.3 g
Glucide: 12.6
Grasimi: 3.3 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii pestele, cartofii, morcovii si ridichile.Se adauga mazarea, smantana si sare, dupa gust. Se amesteca bine.
  2. Se aseaza in farfurii si se orneaza cu patrunjel.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Cum pot duce salatele la ingrasare Minune intr-un bol: salata de fructe 4 motive pentru a servi o salata zilnic Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cum protejam intestinul de agresiuni, in timpul tratamentului cu antibiotice Vacante sanatoase – unde sa mergi? Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna Cum sa mancati mai multe legume verzi 10 legume pe care trebuie sa le consumati iarna aceasta 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Mit si realitate despre uleiul de peste Nutritia pe timpul verii