Fasole rosie cu legume
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie (135 g):
Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5
Ingrediente:
- 100 g fasole bob
- 400 g apa
- 40 g ceapa
- 20 g ulei vegetal
- 10 g pasta de tomate
- 2 g marar verde
- sare
Mod de preparare:
- Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
- Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
- Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.
Reteta recomandata diabeticilor!
Va dorim pofta buna!