Fasole rosie cu legume

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (135 g):

Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
  3. Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.

Reteta recomandata diabeticilor!


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cum sa mancati mai multe legume verzi Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase 10 legume cu continut redus de carbohidrati Carnea rosie si efectele sale asupra sanatatii Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti O dieta bogata in fibre si legume poate ajuta la ameliorarea depresiei Alimente usoare de vara Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate Simptomele anemiei, teste de diagnosticare si tratament 7 salate pe care copiii le vor adora Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv?