Sufleu de ou cu mere

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Merele se curata de coaja si seminte. Apoi se lasa la innabusit intr-o tigaie in care se adauga untul.
  2. Se presara scortisoara si indulcitorul.
  3. Separati la fiecare ou, galbenusul de albus. Amestecati bine galbenusurile cu laptele praf pana se omogenizeaza compozitia.
  4. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intareste amestecul, iar apoi se combina cu galbenusurile.
  5. Se pune amestecul intr-o tava si se adauga merele deasupra.
  6. Se coace timp de 10-15 minute la 180 grade celsius.
  7. Sufleul se serveste cald.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Prajitura cu mere si caramel Dieta cu mere Suc de mere cu lapte Mere coapte cu scortisoara Sufleu de oua rapid 4 retete de desert sanatoase si apetisante Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Mere coapte cu ghimbir si miere Fursecuri cu cereale, prune si mere Mere coapte Dieta cu 3 mere pe zi Salata de varza rosie cu mere Friptura de porc cu mere glazurate Informatii surprinzatoare despre mere