Sufleu de ou cu mere

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Merele se curata de coaja si seminte. Apoi se lasa la innabusit intr-o tigaie in care se adauga untul.
  2. Se presara scortisoara si indulcitorul.
  3. Separati la fiecare ou, galbenusul de albus. Amestecati bine galbenusurile cu laptele praf pana se omogenizeaza compozitia.
  4. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intareste amestecul, iar apoi se combina cu galbenusurile.
  5. Se pune amestecul intr-o tava si se adauga merele deasupra.
  6. Se coace timp de 10-15 minute la 180 grade celsius.
  7. Sufleul se serveste cald.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Merele si bananele in alimentatia copiilor Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu 3 mere pe zi Informatii surprinzatoare despre mere Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate Dieta cu mere Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Minune intr-un bol: salata de fructe Un mar pe zi tine departe 5 tipuri de cancer Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Cat de periculoasa este ceara de pe fructe? 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare