Mazare verde cu ciuperci

Actualizat: 19 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Mazarea verde, frageda, este permisa in alimentatia persoanelor care sufera de duodenita. Ciupercile sunt si ele usor de digerat si nu ridica probleme in aceasta afectiune. Reteta de mai jos se prepara rapid si poate fi servita atat ca fel principal, cat si ca garnitura pentru carne.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti o ceasca de apa intr-o oala medie, la foc potrivit, iar dupa ce da in clocot adaugati ceapa maruntita. Lasati-o la fiert timp de 5 minute, apoi adaugati mazarea si ciupercile si asezonati-le cu sare, piper, zahar si cimbru. Reduceti focul si lasati totul la fiert, cu oala acoperita, circa 10 minute. Adaugati praful de usturoi cu cateva secunde inainte de a stinge focul. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Paste cu mazare Salata de ton cu mazare Supa de mazare si spanac Salata de rosii si mazare verde Supa de mazare Toast cu ciuperci Ciuperci umplute cu legume Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Intoxicatia cu ciuperci Tarta cu ciuperci si branza de capra Risotto cu ciuperci si cimbru Salata aromata de ciuperci Pui cu ciuperci si sos alb Orez cu sunca si mazare Tocanita cu rosii si mazare