Mazare verde cu ciuperci

Actualizat: 19 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Mazarea verde, frageda, este permisa in alimentatia persoanelor care sufera de duodenita. Ciupercile sunt si ele usor de digerat si nu ridica probleme in aceasta afectiune. Reteta de mai jos se prepara rapid si poate fi servita atat ca fel principal, cat si ca garnitura pentru carne.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti o ceasca de apa intr-o oala medie, la foc potrivit, iar dupa ce da in clocot adaugati ceapa maruntita. Lasati-o la fiert timp de 5 minute, apoi adaugati mazarea si ciupercile si asezonati-le cu sare, piper, zahar si cimbru. Reduceti focul si lasati totul la fiert, cu oala acoperita, circa 10 minute. Adaugati praful de usturoi cu cateva secunde inainte de a stinge focul. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

Dieta bogata in fibre Dieta Dukan - principii si etape Ce alimente sa consumati pentru combaterea diareei 10 moduri sanatoase de a tine sub control pofta de mancare Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer 8 substante nutritive care va vor optimiza vederea Piramida alimentatiei Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esențiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Alimentatia corecta pe timp de iarna Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Indicele glicemic al alimentelor Dieta Sugar Busters (Eliminati zaharul) Alimente bogate in vitamine Retete sanatoase de toamna
Cere sfatul medicului ×