Toast cu ciuperci

Actualizat: 27 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.


Citeste si despre:

Intoxicatia cu ciuperci Ciuperca piciorului - generalitati Beneficiile pentru sanatate ale ciupercilor Ciupercile medicinale Ciuperca piciorului: 5 reguli pentru a evita infectia Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Scapa definitiv de ciuperca unghiei Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Scapa de ciuperca piciorului cu remedii la indemana Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci Cat timp raman in corp ciupercile halucinogene? Solutii eficiente pentru tratamentul ciupercii unghiei Blastomicoza Ovazul, beneficii si retete sanatoase Intoxicatia cu paracetamol