Toast cu ciuperci

Actualizat: 27 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.


Citeste si despre:

Ciuperci umplute cu legume Mazare verde cu ciuperci Salata aromata de ciuperci Risotto cu ciuperci si cimbru Intoxicatia cu ciuperci Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Pui cu ciuperci si sos alb Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Tarta cu ciuperci si branza de capra Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Friptura de vita cu ciuperci Ciuperci - Psylocibe mexicana Ciuperci - Amanita Muscaria Supa crema de ciuperci Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci