Orez cu sunca si mazare

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie sunca cuburi
  2. Intr-o oala mare, se incalzeste uleiul. Se rumenesc cuburile de sunca apoi se adauga mazarea congelata si se amesteca bine.
  3. Se adauga in oala orezul si se umezeste cu vinul alb.
  4. Se adauga bulionul, sare si piper.
  5. Acoperiti oala si fierbeti la foc mic pana cand este gata (circa 20 de min).


Tipsuri pentru dieta

Este o reteta bine echilibrata: cerealele si legumele contin glucide si proteine vegetale, sunca, proteine de origine animala, uleiul de masline acizi grasi nesaturati, iar patrunjelul vitamine.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta pentru abdomen plat Dieta cu orez Orezul brun vs orezul alb - beneficii si atentionari Krill Oil si Drojdia de orez rosu reduc colesterolul si trigliceridele Cum trebuie sa prepari orezul pentru a nu te intoxica cu arsenic? Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Carbohidratii care aduc beneficii dietei Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti 3 cereale integrale pe care sa le consumati mai des in retete sanatoase Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale Consumul de gluten: benefic sau nociv Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele Pedodontie - Dentitia copiilor Hiperparatiroidismul Chistul glandelor Bartholin - bartholinita