Risotto cu ciuperci si cimbru

Actualizat: 03 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Risotto cu ciuperci si cimbru este un preparat savuros si parfumat recomandat in regimurile alimentare ale pacientilor care sufera de boli ale colecistului.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ciupercile timp de 2-3 minute, apoi adauga quinoa si orezul. Incalzeste supa de legume si toarn-o peste ingrediente. Lasa totul sa fiarba pana cand ingredientele se inmoaie si supa este absorbita in orez. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Asaza risotto pe un platou, adauga parmezanul si presara cimbrul proaspat tocat pe deasupra.


Citeste si despre:

Risotto cu fructe de mare Ciuperci umplute cu legume Toast cu ciuperci Mazare verde cu ciuperci Salata aromata de ciuperci Intoxicatia cu ciuperci Pui cu ciuperci si sos alb Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Ciuperci - Psylocibe mexicana Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Friptura de vita cu ciuperci Tarta cu ciuperci si branza de capra Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei Ciuperci - Amanita Muscaria