Tocanita cu rosii si mazare

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Persoanele care sufera de insuficienta cardiaca pot consuma in siguranta tocanita de rosii si mazare, gatita fara sare, cu ingrediente care au o valoare nutritionala crescuta.

Acest preparat se poate regasi si in meniul persoanelor cu intoleranta la lactoza sau gluten.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Puneti o oala mare pe foc si adaugati bucatile de sunca, lasandu-le la prajit cate 2-3 minute.
  2. Adaugati apoi ceapa si usturoiul si sotati-le aproximativ 5 minute.
  3. Turnati peste rosiile, mazarea si salvia.
  4. Lasati tocanita la fiert la foc mediu si amestecati din cand in cand, pana cand toate ingredientele devin fragede si se gatesc in suc propriu.
  5. Asezonati cu foile de dafin si piperul.

Citeste si despre:

Salata de rosii si mazare verde Tocanita de vita cu vin rosu Mazare verde cu ciuperci Tocanita de pui cu fasole si spanac Paste cu mazare Salata de ton cu mazare Supa de mazare si spanac 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Supa de mazare Salata de avocado si rosii Supa crema de rosii si anghinare Salata cu rosii, ardei si branza Crap cu sos de rosii si ardei File de peste cu sos de rosii Tocanita de legume dietetica