Paste cu mazare

Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele cu mazare sunt un preparat usor si satios, bine tolerat de pacientii diagnosticati cu afectiuni ale colecistului. Iata cum trebuie pregatite pentru a fi lipsite de riscuri pentru sanatate!

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe pastele intr-un vas cu apa in care ai pus un pic de sare. La final, strecoara-le si amesteca-le cu mazarea intr-o tigaie. Adauga peste, dupa ce ai inchis focul, un amestec alcatuit din zeama de la cele doua lamai, lingurita de ulei de masline si busuiocul uscat. Daca ai si busuioc proaspat, foloseste cateva frunze pentru decor.

Serveste pastele cu mazare cat sunt calde.


Citeste si despre:

Consumul de paste si mentinerea siluetei Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele Pedodontie - Dentitia copiilor Sindromul ovarului polichistic Alimentatia sanatoasa Hormonul uman de crestere (HGH): vinovat de procesul imbatranirii? Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Carbohidratii care aduc beneficii dietei Dieta Dukan Vitamine si minerale esentiale pentru o piele frumoasa Deficiente nutritionale care pot provoca depresie si anxietate Igiena dentara - Intrebari frecvente referitoare la igiena dentara 10 trucuri pentru a reduce colesterolul Piramida alimentatiei
Cere sfatul medicului ×