Paste cu mazare

Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele cu mazare sunt un preparat usor si satios, bine tolerat de pacientii diagnosticati cu afectiuni ale colecistului. Iata cum trebuie pregatite pentru a fi lipsite de riscuri pentru sanatate!

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe pastele intr-un vas cu apa in care ai pus un pic de sare. La final, strecoara-le si amesteca-le cu mazarea intr-o tigaie. Adauga peste, dupa ce ai inchis focul, un amestec alcatuit din zeama de la cele doua lamai, lingurita de ulei de masline si busuiocul uscat. Daca ai si busuioc proaspat, foloseste cateva frunze pentru decor.

Serveste pastele cu mazare cat sunt calde.


Citeste si despre:

Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Paste fusilli cu pui Mazare verde cu ciuperci Salata de ton cu mazare Supa de mazare si spanac Paste cu sparanghel si lamaie Paste cu jambon si spanac Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Consumul de paste si mentinerea siluetei Paste Primavera Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Linguini (paste) cu scoici Paste fara gluten cu sos de nuci Salata de rosii si mazare verde Supa de mazare