PLASTOSPRAY

Prospect

Publicat: 26 Noiembrie 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

spray plastic pentru pansarea ranilor

Compozitie
Copolimer acrilic 4,00%
Acetat de etil 42,98%
Bisulfura de tetrametiltiuram 0,02%
Agent de propulsare (DME) 53,00%
Continut net: 58 g (75 ml) sau 196 g (250 ml)

Indicatii
Plastospray, spray plastic pentru pansarea ranilor, actioneaza prin formarea unui film (unei pelicule) transparent, elastic, subtire si adeziv, permeabil la aburi si la umiditate. Se utilizeaza in dermatologie, arsuri superficiale, uz postoperator, pediatrie, ca o completare la pansamentele conventionale, rani superficiale, punctii, vaccinari si fistule.

Utilizare
Se agita inainte de utilizare. Se pulverizeaza deasupra zonei dorite, de la o distanta de 15-20 cm. Pentru rezultate mai bune, se va aplica in mod repetat, dupa uscarea primului strat. La cateva zile de la pulverizare, pelicula poate fi desprinsa incepand de la margini, pentru a fi indepartata. Pentru a o indeparta mai usor, se poate folosi acetona, eter sau acetat de etil.

Precautii
Recipient sub presiune. A se feri de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi de peste 50 grade C. A nu se gauri sau arde, chiar si dupa utilizare. A nu se pulveriza deasupra focului sau deasupra materialelor incandescente. A se feri de sursele de foc. Nu fumati cand pulverizati Plastospray. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. Nu inspirati vapori. Evitati inhalarea directa a vaporilor. Respectati indicatiile de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu afecteaza stratul de ozon.
Foarte inflamabil.
Numai pentru uz extern.

Producator
Laboratoarele Inibsa SA
Ctra. Sabadell a Granollers, km 14,5
08185 Llica de Vall, Barcelona
Spania

Distribuitor
SC Actavis SRL
Bd. Ion Mihalache, nr. 11
cod 011171, sector 1, Bucuresti
Romania

Citeste si despre:

Abordarea acneei in sarcina Ai menstruatii neregulate si par in exces? Afla care este afectiunea de care suferi Miocardita, inflamatia muschiului inimii Tumorile cardiace - canceroase si necanceroase Tumorile oculare din perspectiva oncologului Infectii Urinare Dese? Cum poti sa-ti calculezi riscul unei noi infectii urinare O noua generatie de lentile fotocromice Cordul atletului, o forma de hipertrofie a ventriculului stang 25 de ani de DENT ESTET in Romania Gest de speranta! Beatrice Caslaru, multipla campioana la inot, si-a donat prima medalie europeana in cadrul programului MedLife de testare genetica gratuita pentru copiii cu cancer Tiroidectomia, ce presupune si cand este necesara De ce sunt mai frecvente durerile in piept in randul barbatilor
Cere sfatul medicului ×