Mere coapte

Actualizat: 20 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
  2. In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
  3. Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
  4. Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Merele si bananele in alimentatia copiilor Dieta cu mere Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta cu zmeura Gustari cu cel mult 100 de calorii Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate 4 retete de desert sanatoase si apetisante Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Detoxifiere naturala de primavara Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Gustari pentru copii: 10 sfaturi sanatoase Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat