Vita cu sos
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie (100 g):
Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27
Ingrediente:
- 300 g pulpa de vita fiarta
- 40 g morcov fiert
- 100 g sos de lapte
- 40 g smantana groasa
- 10 g unt
Sosul de lapte:
- Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
- Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.
Mod de preparare:
- Se taie carnea in fasii subtiri.
- Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
- Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.
Va dorim pofta buna!