Supa de toamna cu dovleac

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In controlul cirozei hepatice prin alimentatie, se recomanda un consum preponderent de fructe si legume, cereale integrale, nuci si seminte, produse cu probiotice in compozitie si alimente gatite cat mai dietetic.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati toate legumele si taiati-le in bucati potrivite.
  2. Adaugati-le intr-o oala mare si turnati apa, cat sa le acoperiti complet.
  3. Lasati-le la fiert pana devin fragede (nu prea moi).
  4. Completati cu apa, daca este nevoie.
  5. Adaugati sarea si mai lasati inca o data sa dea in clocot.
  6. Cand serviti aceasta supa, adaugati suc proaspat de ghimbir si presarati deasupra patrunjel.

Citeste si despre:

Supa crema de dovleac Supa de dovleac cu lapte Trecerea la dieta de toamna Supa de linte cu tofu Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Placinta cu dovleac Supa crema de morcovi si dovleac cu ghimbir Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Astenia de toamna Retete sanatoase de toamna De ce este bine sa consumi seminte de dovleac. 8 beneficii miraculoase Dieta cu supa de varza Supa de varza Supa rece de ananas Supa crema de spanac cu smantana