Supa de toamna cu dovleac
Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
In controlul cirozei hepatice prin alimentatie, se recomanda un consum preponderent de fructe si legume, cereale integrale, nuci si seminte, produse cu probiotice in compozitie si alimente gatite cat mai dietetic.
Ingrediente
- 400 grame dovleac taiat cuburi
- 1 gulie
- 1 ceapa medie
- 1 morcov
- sare mare dupa gust
- 1 lingurita suc de ghimbir
- patrunjel tocat marunt (dupa gust)
Mod de preparare
- Curatati toate legumele si taiati-le in bucati potrivite.
- Adaugati-le intr-o oala mare si turnati apa, cat sa le acoperiti complet.
- Lasati-le la fiert pana devin fragede (nu prea moi).
- Completati cu apa, daca este nevoie.
- Adaugati sarea si mai lasati inca o data sa dea in clocot.
- Cand serviti aceasta supa, adaugati suc proaspat de ghimbir si presarati deasupra patrunjel.