Supa de dovleac cu lapte

Actualizat: 27 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase Alimentatia corecta pe timp de iarna Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Plan de detoxifiere pentru 7 zile Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Tine colesterolul sub control! 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Dieta pentru stimularea fertilitatii