Supa de dovleac cu lapte

Publicat: 22 Ianuarie 2009 | Actualizat: 27 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Email

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

Plan de detoxifiere pentru 7 zile

Colesterol crescut la 20 de ani? Dr. Irina Macovei-Dorobantu, cardiolog: In cazul pacientilor cu dislipidemii genetice este necesar screening-ul rudelor de gradul I

Importanta Calciului pentru organism

Ai imunitate, reusesti in toate! - Ghidul obiceiurilor sanatoase pentru imunitate

6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului

Dieta ABS

Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara

Dieta pentru stimularea fertilitatii