Placinta cu dovleac

Actualizat: 27 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C
  2. Intr-un castron mare se mixeaza bine crema de branza, indulcitorul si vanilia.
  3. Se adauga ouale cate unul si se amesteca in continuare.
  4. Se intinde in tava de copt o bucata de aluat.
  5. Se amesteca dovleacul si condimentele cu restul aluatului.
  6. Se adauga apoi si acesta in tava, peste primul.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate! Pepenele galben - beneficii pentru sanatate si informatii nutritionale 9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori! Alimentatia corecta pe timp de iarna Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Diete specifice pentru detoxifiere Topul alimentelor cu rol antiinflamator 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Alimentatia sanatoasa in sezonul rece Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Prunele - beneficii si retete sanatoase