Placinta cu dovleac

Actualizat: 27 Octombrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C
  2. Intr-un castron mare se mixeaza bine crema de branza, indulcitorul si vanilia.
  3. Se adauga ouale cate unul si se amesteca in continuare.
  4. Se intinde in tava de copt o bucata de aluat.
  5. Se amesteca dovleacul si condimentele cu restul aluatului.
  6. Se adauga apoi si acesta in tava, peste primul.

Va dorim pofta buna!


TEST PCR
REAL TIME PCR-COVID-19
rezultat in 24h
280
249 lei

Citeste si despre:

Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate! Pepenele galben - beneficii pentru sanatate si informatii nutritionale 9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori! Alimentatia corecta pe timp de iarna Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori Dr. Daniela Stratomir, medic primar medicina de laborator, MedLife – Teste pentru detectarea anticorpilor specifici COVID-19 De ce transpiri mult? Mentine-ti ficatul sanatos! 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Diete specifice pentru detoxifiere Topul alimentelor cu rol antiinflamator 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea