Hummus
Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 76
Proteine: 4g
Carbohidrati: 9g
Fibre: 3g
Ingrediente:
- 425 g naut si lichidul in care a fost pastrat
- 2 catei de usturoi tocati
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita piper negru
- 1/2 lingurita chimen
Mod de preparare:
- Se amesteca si se paseaza nautul, usturoiul, sarea si uleiul de masline, chimenul si piperul negru.
- Se adauga lichidul in care a fost pastrat nautul (sau apa) pana ce este realizata consistenta dorita.
- Amestecul se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!