Hummus

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 76
Proteine: 4g
Carbohidrati: 9g
Fibre: 3g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se amesteca si se paseaza nautul, usturoiul, sarea si uleiul de masline, chimenul si piperul negru.
  2. Se adauga lichidul in care a fost pastrat nautul (sau apa) pana ce este realizata consistenta dorita.
  3. Amestecul se serveste pe paine.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Hummus din pastai de soia verde Afla de ce este bine sa consumi ulei de masline extravirgin Cartofi dulci la cuptor Uleiul de masline: beneficii si utilizare Salata cu pui, masline si portocale Tipuri de ulei pentru gatit Cand nu este indicat pentru gatit uleiul de masline? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Alergia la uleiul de masline Cartofi dulci cu usturoi Supa de rosii Care este cel mai bun ulei pentru gatit Masca cu ulei impotriva caderii parului Piure de cartofi cu usturoi Supa crema de ciuperci