Hummus din pastai de soia verde

Actualizat: 22 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Hummusul preparat din pastai de soia verde este o reteta cu beneficii unice in tratarea anemiei, datorita cantitatii generoase de fier pe care aceste legume o furnizeaza organismului. Acest fel de mancare nu este foarte popular in tara noastra, desi merita un loc de cinste intr-o alimentatie echilibrata.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incalziti uleiul din samburi de struguri intr-o oala mare, la foc potrivit. Adaugati ceapa si usturoiul, apoi sotati-le 2 minute, pana cand devin moi. Adaugati boabele de soia verde si lasati-le la sotat 2-3 minute. Turnati peste apa, zeama de lamaie, sosul de soia, sarea si chimenul. Acoperiti oala si lasati totul la fiert 6 minute, amestecand din cand in cand.

Transferati compozitia din oala in recipientul unui blender si procesati, pana obtineti un piure vascos. Puteti sa serviti hummusul imediat (cald) sau racit la temperatura camerei.


Citeste si despre:

Hummus Alergia la soia Laptele de soia Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Beneficii oferite de consumul de soia Ceaiul verde Adevarul despre soia Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – “Sistemul de injectie fara ac - NFIS” Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Adevarul despre ceaiul verde Totul despre soia si beneficiile sale asupra sanatatii Cafeaua verde. Topul beneficiilor pentru sanatate Salata verde, beneficii pentru sanatate Laptele din soia So Good Essential: un produs ideal pentru post si pentru vegetarieni 52 de beneficii incredibile ale ceaiului verde Ceaiul verde: elixirul sanatatii!