Vis de mama? O viata sanatoasa

Actualizat: 29 Martie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ciocolata, prajituri si chips-uri pe furis, fast-food in drum spre sau de la serviciu, dar niciodata acasa. Obiceiurile alimentare de odinioara au devenit intre timp mici scapari din care te infrupti singura, fara sa te vada copiii.

Pentru ca acum, de cand ai devenit mama, grija pentru alimentatie si pentru un stil de viata sanatos este mai puternica.

Iti doresti ca cei mici sa nu capete obiceiuri alimentare care le-ar putea afecta echilibrul pe care ti-l doresti atat pentru ei, cat si pentru voi, parintii. Tocmai de aceea citesti, te informezi si ceri sfatul medicilor de fiecare data cand simti ca ceva ar putea perturba armonia zilelor voastre.

O flora intestinala sanatoasa iti da chef de viata

Grija pentru sanatatea celor dragi incepe asadar cu dezvoltarea unor obiceiuri alimentare echilibrate. Studiile recente au demonstrate insa ca, pe langa grija pentru ceea ce mancam noi, trebuie sa ii oferim si florei noastre intestinale hrana de care are nevoie.

Cu siguranta ai auzit de probiotice, nu-i asa? Mai ales atunci cand ai urmat un tratament cu antibiotice, medicul ti-a recomandat sa iei si probiotice pentru protejarea florei intestinale.

PRObioticele sunt bacteriile bune, numite Bifidobacterii sau Lactobacilli, care trebuie sa se inmulteasca pentru a asigura echilibrul florei intestinale.

Insa, bacteriile bune au nevoie de mancare pentru a se dezvolta, a se inmulti si a actiona asupra starii tale de sanatate.

PREbiotice + PRObiotice = SINBIOTICE

Pentru ca flora ta intestinala sa isi recapete echilibrul, nu este suficient sa ii oferi doar o cantitate mare de PRObiotice. Tocmai de aceea combinatia sinergica dintre PRObiotice si FOS (Fructooligozaharide = PREbiotic) face ca 1 miliard de tulpini benefice, de exemplu, sa se transforme in 10 miliarde, doar pentru ca acestea primesc mancarea de care au nevoie.

Iar ”hrana” preferata a probioticelor, conform studiilor, o reprezinta Fructoologozaharidele (FOS), care sunt ”mancate” de 4 ori mai repede decat orice alt PREbiotic (ex: inulina), prin urmare si colonizarea florei tele intestinale se va realiza de 4 ori mai repede.

Asadar, daca PRObioticele nu vor gasi la nivelul tractului digestiv conditii prielnice, adica substratul hranitor care sa le asigure inmultirea eficienta, vor muri.
Asocierea dintre probiotice si prebiotice poarta numele de SINBIOTIC.

Acum ca stim de ce este important sa alegem sinbiotice si nu doar probiotice, sa revenim la ceea ce te preocupa: sanatatea familiei tale.

Ei bine, in ultimii ani, specialistii au realizat numeroase studii care demonstreaza beneficiile multiple ale probioticelor si ti le recomanda tie sau copilului tau, inclusiv nou-nascut, pentru ca acestea regleaza tranzitul in caz de constipatie sau diaree, sustin functionarea optima a sistemului imunitar (in urma administrarii de probiotice a fost observata diminuarea incidentei infectiilor respiratorii si a otitelor precum si diminuarea nevoii administrarii de antibiotic), refac bariera intestinala si impiedica absorbtia toxinelor implicate in declansarea eruptiilor cutanate si a alergiilor.

Bonflor, bon ton, bon vivre!

BONFLOR este o gama de SINBIOTICE fabricate in Romania de catre Fiterman Pharma in conditii strict controlate si reglementate de: TUV Austria (2012), GMP, TUV Austria (2015).

Sinbioticele Bonflor sunt fabricate in conditii optime de temperatura si umiditate, au forme farmaceutice potrivite in functie de necesitatile pacientului (ex: Bonflor capsule este formulat sub forma de capsule gastrorezistente care protejeza tulpinile probiotice de impactul aciditatii din stomac; pentru copii sunt recomandate picaturile sau plicurile, fiind mai usor de administrat celor mici), au materiale de ambalare de inalta calitate, astfel incat temperatura si umiditatea exterioara sa nu afecteze continutul capsulelor/ plicurilor, au studii de stabilitate complexe si beneficiaza de un control riguros atat al materiilor prime, cat si al produsului finit, realizat de catre specialisti in microbiologie

Gama Bonflor include 3 forme de prezentare:
Bonflor Imuno, picaturi - singurul Probiotic cu vitamina D3 si singura vitamina D3 cu probiotice contine Bifidobacterium animalis lactis, una dintre tulpinile cele mai intens studiate si sigure care a fost izolat din tubul digestiv al sugarilor alapati la san, si vitamina D3.

Bonflor plicuri este un complex format din 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus, prebiotice (FOS) si vitamina C.

Bonflor capsule contine 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus, si prebiotice (FOS).

Pentru o flora intestinala sanatoasa alege un SINBIOTIC! Combinaia ideal intre PRO si PREbiotic, ce asigur tractului digestiv atat bacteriile bune, cat si hrana potrivita pentru ca acestea s se dezvolte si sa se inmulteasca.

Bonflor, bon ton, bon vivre!

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Importanta unui stil de viata sanatos Stil de viata sanatos pe timpul verii Combaterea cresterii ponderale prin abordarea unui stil de viata sanatos Avantajele unui stil de viata sanatos: alimente bio, suplimente nutritive bio si produse bio fara gluten Aminoacizii – o baza solida pentru o viata sanatoasa Enterolactis Duo: Partenerul Ideal pentru un tranzit Intestinal regulat Stil de viata sanatos pentru toamna Stil de viata sanatos pentru persoanele cu sindrom de colon sau intestin iritabil Probiotice pentru sanatatea digestiei Probioticele Cum va protejeaza probioticele sanatatea