Vita cu sos

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100 g):

Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27


Ingrediente:


Sosul de lapte:

  1. Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
  2. Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.

Mod de preparare:

  1. Se taie carnea in fasii subtiri.
  2. Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
  3. Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

SOS pielea ultra uscata Spaghetele - informatii nutritionale Teniaza Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Cura de struguri Antraxul Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune Carnea de porc: beneficii si riscuri 14 alimente care ne ajuta sa slabim Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate Humus - beneficii si retete sanatoase Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare Dieta Ornish