Supa de vacuta cu oua
Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g
Ingrediente:
- 800 g supa de vita
- 20 g morcovi
- 20 g radacina de patrunjel
- 40 g mazare la conserva
- 100 g oua
- 40 g lapte
- 10 g patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
- Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
- Se amesteca mazarea cu legumele.
- Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
- Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.
Va dorim pofta buna!