Supa de vacuta cu oua

Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
  3. Se amesteca mazarea cu legumele.
  4. Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
  5. Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.


    Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Ciorba de vacuta Supa de dovleac cu lapte Supa de legume cu porumb Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Salata cu crab Salata cu cod Dovlecei cu smantana Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Limonada cu capsuni Macaroane cu branza si legume Suc de morcovi cu lamaie 5 supe care ne ajuta sa slabim Sandwich cu ton Salata de vinete Salata cu ridichi si castraveti