Ciorba de vacuta

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/intreaga cantitate :

Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g


Ingrediente:


Mod de administrare:

  1. Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
  3. Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
  4. Se condimenteaza cu sare dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Revino-ti dupa sarbatori Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele Greturile matinale: remedii si tratamente Alimente daunatoare ficatului. Alternative sanatoase Ghid de cumparare a alimentelor congelate Hidratarea Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Dieta pe timp de vara Top 10 mituri din sanatate anulate de stiinta Efectele diabetului asupra organismului - bolile cardiovasculare Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Dieta Ornish