Ciorba de vacuta

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/intreaga cantitate :

Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g


Ingrediente:


Mod de administrare:

  1. Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
  3. Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
  4. Se condimenteaza cu sare dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa de vacuta cu oua Salata cu crab Supa de dovleac cu lapte Supa de legume cu porumb Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Macaroane cu branza si legume Salata cu cod Sezonul rece si imunitatea: formule complexe cu efect antiviral si antiinflamator Colagenul si sanatatea articulatiilor: ce spun studiile medicale Dovlecei cu smantana Salata de vinete Limonada cu capsuni Suc de morcovi cu lamaie Dovlecei bulgaresti Tzatziki Ciorba de peste cu legume