Dovlecei cu smantana

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (165 g):
Calorii: 175
Proteine: 2.3 g
Grasimi: 11.4 g
Carbohidrati: 17.8


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie in cerculete subtiri dovleceii si se condimenteaza cu sare.
  2. Se inmoaie bine in faina, apoi se rumenesc putin in unt.
  3. Se adauga apoi smantana si se gatesc.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu patrunjel.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dovlecei bulgaresti Salata de dovlecei cu fructe Supa de legume cu porumb Macaroane cu branza si legume Fasole rosie cu legume Salata de legume cu peste Salata cu crab „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Inovatie epigenetica pentru piele: lansarea unui serum revolutionar in Romania Limonada cu capsuni Salata cu ridichi si castraveti Supa de vacuta cu oua Salata de pui cu legume Vita cu sos Suc de morcovi cu lamaie 10 legume cu continut redus de carbohidrati