Pasta de hering cu cartofi
Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie (60g):
Calorii: 140
Proteine: 5 g
Grasimi: 10.5
Glucide: 6.2 g
Ingrediente:
- 100 g hering
- 120 g cartofi
- 40 g lapte
- 40 g unt
- 20 g patrunjel
Mod de preparare:
- Se trece fileul prin masina de tocat.
- Se fierb cartofii, se maruntesc (piure) apoi se lasa la racit.
- Se amesteca bine piureul cu pasta de hering si se adauga laptele si untul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu verdeata.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!