Pasta de hering cu cartofi

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (60g):
Calorii: 140
Proteine: 5 g
Grasimi: 10.5
Glucide: 6.2 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se trece fileul prin masina de tocat.
  2. Se fierb cartofii, se maruntesc (piure) apoi se lasa la racit.
  3. Se amesteca bine piureul cu pasta de hering si se adauga laptele si untul.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu verdeata.
  5. Se serveste pe paine.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Ce inseamna sa mananci sanatos? 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Topul vitaminelor pentru iarna Ghid de cumparare a alimentelor congelate Gastrita. Regim alimentar Dieta anti-anxietate Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Surse sanatoase de proteine Legatura dintre dieta si afectiunile oculare 10 alimente foarte sanatoase de care aveti nevoie in dieta zilnica Dieta de slabit in care aveti voie sa mancati alimente care ingrasa Secretele dietei DASH Alimente bogate in potasiu Regimul alimentar in hiperuricemie – guta, litiaza renala urica