Cioppino

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Citeste si despre:

Sindromul Sheehan, o afectiune rara a glandei pituitare Granulomul laringean: simptome, cauze, tratament Fractura de stres: cauze si optiuni de tratament Tipuri de gusa si cauzele aparitiei acesteia MedLife inaugureaza, in premiera pentru Europa de Sud-Est, Centrul de Excelenta in Neurochirurgia Pelvina, dedicat tratarii durerii pelvine cronice O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Sindromul de oboseala postvirala - de ce te simti epuizat dupa o infectie? Utilizarea multipla a celulelor stem recoltate la nastere Recoltarea celulelor stem la nastere: oportunitate biologica pentru sanatatea copilului Sindromul de imobilizare la varstnic: cauze, consecinte si strategii de preventie Tahicardia ortostatica posturala – cauza a oboselii extreme