Supa de legume cu porumb
Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Valori nutritive/500g:
Calorii: 383
Glucide: 49.7
Grasimi: 15.6 g
Proteine: 13.9 g
Ingrediente:
- 120 g porumb (conserva)
- 60 g morcovi
- 40 g radacina de patrunjel
- 20 g unt
- 120 g cartofi
- 1 cub-condiment supa de legume
- 80 g conopida (varza)
- 10 g frunze salata
- 10 patrunjel/marar
- smantana
- sare
Mod de preparare:
- Se taie cuburi morcovul si radacina de patrunjel si se rumenesc in unt. Se adauga putina apa si se mai lasa pe foc 15 minute.
- Se adauga sare, dupa gust.
- Intr-o oala, se adauga 700 de grame de apa si cubul-condiment si se pun la fiert cartofii taiati si varza (conopida).
- Se adauga apoi restul legumelor si porumbul si se lasa la fiert circa 15 min.
- Se serveste cu verdeata si smantana.
Va dorim pofta buna!