Pui la cuptor cu migdale

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
  2. Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
  3. Se unge tava cu ulei.
  4. Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
  5. Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).

Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Paine alba vs paine integrala Prajitura cu migdale si miere, fara faina Parfait de vanilie cu migdale Pui cu sos dulce, la cuptor Pilaf cu pui Salata de pui cu creveti Salata de pui cu legume Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Paste fusilli cu pui Friptura de pui pe gratar cu lamaie Pui cu ananas Pui cu sos Cuscus cu pui si dovlecel Oua prajite in paine integrala Beneficiile uleiului de migdale