MELATONINA (complex cu extract de valeriana), comprimate filmate

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Indicatii
Reglarea ritmului somn-veghe; in insomnii rebele, insomnii prin schimbarea fusului orar (calatorii cu avionul), oboseala cumulativa, stari depresive tranzitorii, indispozitii pasagere.

Doze si mod de administrare
Adulti: seara, o capsula cu aproximativ 30 de minute inainte de culcare.

Compozitie
melatonina (pura) 300 mg, extract de radacina de valeriana (valeriana Oficinalis standardizata 6% acid valerinic) 130 mg, vitamina b6 (pyridoxina) 5 mg, ulei de soia 364 mg, oxid de magneziu 350 mg, calciu carbonat 250 mg, lecitina 30 mg, calciu glicerofosfat 2 mg, magneziu citrat 2 mg, pudra de hamei 2 mg, extract de musetel 2 mg, extract de Kava Kava 2 mg, ulei de lamaie 2 mg, pudra de floare de portocal 2 mg, extract de Passiflora 2 mg, pudra de mac de California 2 mg

Actiune terapeutica
Melatonina, principiu activ natural secretat de glanda pineala, este un inductor natural al somnului, imbunatatind calitatea lui, fara efecte neplacute la trezire. Regleaza ritmul circadian si prin el intreg organismul, fapt pentru care este numita si ceasul corpului. Melatonina, fiind si un puternic imunostimulant si antioxidant, protejeaza organismul impotriva stresului, a noxelor externe; previne cancerul, infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale. Opreste evolutia bolilor degenerative, amelioreaza depresiile si indispozitiile pasagere. Asocierea melatoninei cu extractul de valeriana si celelalte componente naturale cu actiune sinergica asigura efect maxim, utilizand doza minima. Pyridoxina (vitamina B6) asigura o buna functionare a sistemului nervos.

Contraindicatii
Sarcina si alaptare. Nu se asociaza cu IMAO, alte antidepresive, cu stimulenti cum sunt cafeaua, sau bauturile alcoolice. Nu se administreaza in timpul activitatii conducatorilor auto si celor cu profesiuni ce impun concentrare psihica intensa.

Masuri de precautie
Pentru copii sub 18 ani, persoane cu boli autoimune, epilepsie, leucemie, diabet, cu tulburari psihice majore sau care folosesc medicamente cu steroizi, este obligatorie consultarea medicului inainte de a lua acest produs. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse
Nu exista efecte adverse.

Citeste si despre:

Imunofix – un produs nou pentru imunitate, de la o companie cu traditie in sanatate Cu ce sechele pot ramane cei vindecati de coronavirus? Suplimente alimentare cu proprietati anticancerigene Depresia si anxietatea – bolile sufletului, tratate natural Remedii de ajutor pentru a scapa de raceala si gripa Slabit stiintific? Descopera Formula Succesului Produse cosmetice pentru a reduce comportamentul neplacut al pielii sensibile Inflamatii create de raceli si alte afectiuni? Combate-le in mod natural Antiinflamator natural pentru raceli si alte afectiuni Solutii naturale pentru hipotiroidism Remediul natural impotriva gripei! Mix-ul imbatabil de tratamente, care nu necesita timp de recuperare! Ideal pentru ca tu sa stralucesti de Sarbatori!
Cere sfatul medicului ×