Imunofix – un produs nou pentru imunitate, de la o companie cu traditie in sanatate

Publicat: 30 Octombrie 2020
Autor: SfatulMedicului

In anul in care implineste 65 de ani de activitate neintrerupta , Antibiotice vine in sprijinul romanilor si a sanatatii acestora lansand Imunofix, un supliment alimentar din gama Nutriensa.

Imunofix este un produs destinat sustinerii sistemului imunitar, cu un rol important in protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, in reducerea oboselii si extenuarii, scurtarea perioadei de recuperare a organismului si mentinerea sanatatii aparatului respirator.

Imunitatea este capacitatea organismului de a se proteja de virusuri, bacterii si toxine, astfel incat sa ramana sanatos. in conditiile in care sezonul rece 2020-2021 aduce, pe langa raceala comuna sau gripa sezoniera, si provocarea generata de noul coronavirus, ar trebui sa acordam o atentie sporita sistemului nostru imunitar, comparativ cu anii anteriori, nepandemici, intrucat imunitatea reprezinta o bariera impotriva oricarui virus, inclusiv a noului coronavirus.

In acest context, Imunofix este fix ce trebuie sanatatii sistemului imunitar. Efectele benefice asupra acestuia sunt atribuite actiunii sinergice ale celor 4 componente din combinatia unica a produsului: zinc (un mineral esential), extractul natural de hibiscus sabdarifa standardizat in vitamina C si principiile active ale doua specii de echinacea (Echinacea purpurea si Echinacea augustifolia).

Imunofix se prezinta sub forma de comprimate filmate, ce se administreaza pe cale orala astfel: preventiv, in perioada de tranzit dintre anotimpuri si de adaptare a organismului la temperaturi scazute - se administreaza 1 comprimat pe zi (se poate administra pana la 8 saptamani consecutiv) sau in cazul aparitiei manifestarilor specifice unui sistem imunitar deprimat - se administreaza cate 2 comprimate pe zi, in timpul mesei, dimineata si seara (se administreaza in cicluri de 15 zile, cu 4 pana la 7 zile pauza).

Un singur comprimat Imunofix contine 10 mg zinc, 500 mg Echinaceea( 250 mg Echinacea purpurea – cu un continut min. 4% pilofenoli si 250 mg Echinacea augustifolia – cu un continut min. 4% echinacozida), 270 mg Hibiscus sabdarifa (min.5% vitamin C). Imunofix poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Imunitatea( innascuta sau dobandita) este starea de echilibru a organismului, care raspunde in mod adecvat in caz de infectie sau boala. Daca, in ceea ce priveste imunitatea innascuta, aceasta are o componenta genetica pe care nu o putem controla, imunitatea dobandita este cea care se formeaza de-a lungul vietii si pe care o putem imbunatati printr-un stil de viata sanatos (alimentatie echilibrata, miscare regulata, regim corespunzator de somn si disciplina rutinei zilnice) sau prin administrarea de suplimente alimentare destinate intaririi sistemului imunitar.

Imunofix este un supliment alimentar marca Nutriensa, cu rol in functionarea normal a sistemului imunitar, disponibil deja in farmacii.

Gama Nutriensa reuneste suplimentele alimentare Imunofix, Equilibra, Soriso, Silithor, Lejer , Fluxiv, Sprinten si Fezivit C, acoperind nevoile fiecarui aparat si sistem al organismului uman: sistemul nervos central, tractul digestiv, sistemul vascular periferic, sistemul musculo-scheletic, sistemul imunitar.

Toate suplimentele alimentare ale brandului Nutriensa sunt fabricate de Antibiotice Iasi la standarde de calitate pentru medicamente, pe fluxuri de fabricatie acreditate Good Manufacturing Practice.

Imunofix este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viaa sanatos.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Tel: 0756788218
Craiova, Str.Batranilor Nr.4, Bl.21-25,in Apropiere De Gara Craiova, Langa...
Centrul Medical Panduri
Tel: 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De Triumf:...

Medici

dr AURA FLORINCESCU-GHEORGHE
Alergologie si imunologie clinica - CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Craiova, 0756788218

Citeste si despre:

Matreata sau scalp uscat? Afla care sunt diferentele si cum se trateaza Care sunt cauzele durerilor la san? ne raspunde Dr. Cristian Nicolae, medic primar radio-imagistica Detectia mutatiilor cancerigene si evolutia cancerului Dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica-ginecologie: Cum tratam endometrioza? Modificari ale organismului odata cu instalarea menopauzei 5 simptome ale deficientei de magneziu: Cum poate fi combatuta hipomagnezemia si cum putem reface “rezervele” de magneziu din organism? Ce trebuie sa faci pentru a avea grija de sanatatea ta intima vara asta? Ce ingrediente din detergenti de rufe pot provoca eczema ? Factori care pot modifica data de expirare a medicamentelor Ministerul Sanatatii si CNAS, la primul Forum PALMED privind medicina dentara din Romania, o voce unita in beneficiul pacientilor si medicilor stomatologi din Romania Insomnia si riscul aparitiei bolilor de inima Alimente care pot declansa alergii cutanate MedLife: Valul 4 este mai aproape decat se estima, Romania avand riscuri mari din cauza ratei scazute de vaccinare