ANATOXINA STAFILOCOCICA purificata si concentrata, fiole

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Anatoxina Stafilococica si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

In tratamentul infectiilor stafilococice, de preferinta asociata cu vaccinul stafilococic.

Mod de administrare

Tratamentul se face cu doze crescande, incepand cu anatoxina diluata (0,1-0,2-0,3ml) si continuand cu anatoxina concentrata (0,1-0,2-0,3 ml etc. pana la 0,7 ml). Intervalul dintre injectii este de 3-4 zile. Doza de 0,7 ml se poate repeta de 5-7 ori. Calea de administrare este subcutanata. Este utila asocierea cu vaccinul stafilococic.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Stari febrile, boli infectioase acute si convalescenta lor (altele decat infectia stafilococica), tuberculoza activa, stari alergice, insuficienta renala, insuficienta cardiaca decompensata, insuficienta hepatica.

Reactii adverse posibile

Pot aparea reactii locale (durere, roseata, edem) si generale (febra, curbatura).

Informatii suplimentare

Ambalaj

Preparatul Anatoxina staflococica purificata si concentrata este un produs biologic rezultat din purificarea si concentrarea anatoxinei stafilococice, obtinuta in urma detoxifierii toxinei stafilococice prin actiunea caldurii si formolului si care isi mentine valoarea imunizanta intacta. Este livrat in fiole a 0,75 ml, din care 3 fiole cu anatoxina diluata 1/5 si 7 fiole cu anatoxina concentrata. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/10 000.

Citeste si despre:

Plagi prin muscatura, impuscare si tetanigene Simptomele infectiei cu stafilococi Alimente care imbunatatesc nivelul de concentrare Hipoglicemia (nivelul scazut al concentratiei zaharului in sange) Stafilococul auriu si alte infectii stafilococice Imunitatea copiilor, provocarea parintilor. Cum facem fata acestei provocari? Cum afecteaza alcoolul sanatatea ficatului si ce masuri preventive sunt recomandate Dificultatile de concentrare 8 moduri simple si naturale de purificare a aerului din interior Esti obosit si iti lipseste puterea de concentrare? Ce afectiune se poate ascunde in spatele acestor simptome si cum o poti trata! Cauze care iti pot afecta nivelul de concentrare Cum sa te concentrezi mai bine, acasa si la serviciu