Fulgi de ciocolata

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se amesteca laptele cu galbenusul de ou, migdalele, faina, cacao si indulcitorul.
  2. Se bate bine albusul de ou pana se intareste, apoi se adauga un praf de sare.
  3. Se unge tava cu unt si se toarna toata compozitia.
  4. Se coace la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade Celsius.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum sa consumati doar caloriile importante pentru sanatate si silueta 10 reguli de urmat pentru a gati sanatos De ce avem nevoie de calciu? Retete fara gluten pentru Craciun Cum sa va satisfaceti pofta de dulciuri in mod sanatos 10 instrumente din bucatarie care ajuta la pierderea in greutate 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood 4 retete de desert sanatoase si apetisante Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Alimentatia copilului Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia Dieta Ornish