Supa de broccoli cu paste
Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta saraca in grasimi si bogata in carbohidrati previne suprasolicitarea pancreasului in timpul digestiei.
In plus, furnizeaza din plin vitamine, minerale si antioxidanti usor de absorbit in organism.
Ingrediente
- 100 grame paste fierte al dente
- 1 kilogram broccoli, taiat in florete mici
- 1 lingurita usturoi pisat
- 1 ceapa mare
- 2 dovlecei medii, taiati cubulete
- 2 linguri de patrunjel maruntit
- 1,5 litri supa de pui limpede
Mod de preparare
- Puneti pe fundul unei oale mari circa o cana de apa si lasati-o sa fiarba.
- Adaugati ceapa si lasati-o la fiert 3-5 minute.
- Cand lichidul scade, introduceti floretele de broccoli si lasati-le la sotat cateva minute.
- Adaugati apoi dovlecelul, patrunjelul, usturoiul si supa de pui.
- Asteptati pana cand supa clocoteste, apoi dati focul la mic, acoperiti oala cu un capac si lasati supa sa fiarba incet timp de 20-30 de minute.
- Adaugati pastele, amestecati in supa timp de un minut, apoi stingeti focul.