Supa de broccoli cu paste

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta saraca in grasimi si bogata in carbohidrati previne suprasolicitarea pancreasului in timpul digestiei.

In plus, furnizeaza din plin vitamine, minerale si antioxidanti usor de absorbit in organism.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti pe fundul unei oale mari circa o cana de apa si lasati-o sa fiarba.
  2. Adaugati ceapa si lasati-o la fiert 3-5 minute.
  3. Cand lichidul scade, introduceti floretele de broccoli si lasati-le la sotat cateva minute.
  4. Adaugati apoi dovlecelul, patrunjelul, usturoiul si supa de pui.
  5. Asteptati pana cand supa clocoteste, apoi dati focul la mic, acoperiti oala cu un capac si lasati supa sa fiarba incet timp de 20-30 de minute.
  6. Adaugati pastele, amestecati in supa timp de un minut, apoi stingeti focul.

Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Alimentatia sanatoasa Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Ghid de cumparare a alimentelor congelate Dieta pe timp de vara Alimente esentiale pentru oase puternice 28 de alimente supernutritive Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate