Supa de broccoli cu paste

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta saraca in grasimi si bogata in carbohidrati previne suprasolicitarea pancreasului in timpul digestiei.

In plus, furnizeaza din plin vitamine, minerale si antioxidanti usor de absorbit in organism.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti pe fundul unei oale mari circa o cana de apa si lasati-o sa fiarba.
  2. Adaugati ceapa si lasati-o la fiert 3-5 minute.
  3. Cand lichidul scade, introduceti floretele de broccoli si lasati-le la sotat cateva minute.
  4. Adaugati apoi dovlecelul, patrunjelul, usturoiul si supa de pui.
  5. Asteptati pana cand supa clocoteste, apoi dati focul la mic, acoperiti oala cu un capac si lasati supa sa fiarba incet timp de 20-30 de minute.
  6. Adaugati pastele, amestecati in supa timp de un minut, apoi stingeti focul.

Citeste si despre:

Supa de broccoli Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Orez fiert cu broccoli si pui Paste fusilli cu pui Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Dieta cu supa de varza Linguini (paste) cu scoici Intalnire intre doi inovatori in neurochirurgie 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Supa crema de broccoli si praz Paste cu mazare Paste cu sos de lamaie Supa minestrone Paste cu sparanghel si lamaie Supa de linte cu tofu Paste cu jambon si spanac