Paste cu jambon si spanac

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele bine fierte sunt recomandate in controlul episoadelor de diaree, alaturi de legume si carne slaba. Reteta poate fi preparata rapid, in orice anotimp, spanacul disponibil in stare congelata putand fi folosit fara probleme in aceasta combinatie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti o oala mare cu apa si un praf de sare pe foc, adaugati pastele si lasati-le la fiert 12-15 minute, cat sa se inmoaie cat mai bine. Intre timp, incingeti o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie la foc potrivit si adaugati jambonul (gatiti-l pana cand devine usor crocant). Turnati peste rosiile la conserva si spanacul, acoperiti tigaia cu un capac si lasati totul la fiert. Dupa 15 minute, adaugati si pastele bine scurse si amestecati. Serviti preparatul dupa ce se raceste complet!


Citeste si despre:

Consumul de paste si mentinerea siluetei Cum iti revii dupa masa de Paste Sfaturi utile pentru un Paste sanatos Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Cum alegem o pasta buna de dinti? Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Cum sa alegeti pasta de dinti potrivita De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Pastele se apropie cu pasi repezi: ce faci cand sarbatorile te deprima? Nu lua pastile fara sfatul medicului! Pot avea urmari extrem de grave Fluorul din pasta de dinti - sanatos sau nu? Ce trebuie sa stii la cumpararea preparatelor de Paste? Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Alimentatia sanatoasa Diareea calatorului