Paste cu jambon si spanac

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele bine fierte sunt recomandate in controlul episoadelor de diaree, alaturi de legume si carne slaba. Reteta poate fi preparata rapid, in orice anotimp, spanacul disponibil in stare congelata putand fi folosit fara probleme in aceasta combinatie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti o oala mare cu apa si un praf de sare pe foc, adaugati pastele si lasati-le la fiert 12-15 minute, cat sa se inmoaie cat mai bine. Intre timp, incingeti o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie la foc potrivit si adaugati jambonul (gatiti-l pana cand devine usor crocant). Turnati peste rosiile la conserva si spanacul, acoperiti tigaia cu un capac si lasati totul la fiert. Dupa 15 minute, adaugati si pastele bine scurse si amestecati. Serviti preparatul dupa ce se raceste complet!


Citeste si despre:

Paste fusilli cu pui Paste cu mazare Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Paste cu sparanghel si lamaie Consumul de paste si mentinerea siluetei Paste fara gluten cu sos de nuci Penne cu spanac Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Paste cu sos de lamaie Cartofi cu jambon Paste Primavera Linguini (paste) cu scoici Paste mediteraneene Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase