Campanie pe tema renuntarii la fumat 'Ajuta-l pe Nae sa respire!'

Actualizat: 16 Septembrie 2010
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Societatea Romana de Pneumologie alaturi de Pfizer Romania, cu sprijinul asociatiei Aer Pur si al Retelei Europene pentru Prevenirea Fumatului anunta lansarea unei campanii de informare pe tema renuntarii la fumat prin tratament.

Campania se deruleaza in mediul online, pe site-ul www.naepop.ro dar si in social media. Site-ul prezinta un personaj numit Nae Pop, un om ce se sufoca in apartamentul sau in fumul tigarilor pe care nu inceteaza sa le fumeze. Vizitatorii site-ului ii pot distrage atentia pentru a-i oferi guri de aer curat prin diferite actiuni pe site: pornind radioul, deschizand o fereastra sau lasandu-i un mesaj de incurajare.

Printr-o abordare noua in Romania, initiatorii campaniei doresc sa aduca in atentia publica faptul ca fumatorii pot scapa de dependenta de tutun prin tratament cu sprijinul medicilor, aceasta fiind si metoda ce ajuta organismul sa lupte cu efectul lipsei de nicotina. Pe langa ajutorul oferit de medici si tratament, fumatorii au nevoie si de sprijinul oamenilor din jur pentru a scapa de adictie, lucru ilustrat si pe site-ul campaniei.


Citeste si despre:

Beneficiile renuntarii la fumat Cum va puteti ajuta organismul daca renuntati la fumat? Tratamentul fumatului Renuntarea la fumat – cum se poate renunta la fumat? Cum putem renunta la fumat fara a creste in greutate? Zece pasi pentru a scapa de fumat Cancerul de colon si fumatul Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Fumatul si efectele sale asupra longevitatii Moduri prin care sa scapati de pofta fumatului De ce este atat de greu sa renuntati la fumat Ce se intampla dupa ce renunti la fumat? Fumatul pasiv, o amenintare pentru sanatate Cum il poti ajuta pe cel mic sa treaca mai usor peste o raceala Legatura dintre fumat si riscul aparitiei cancerului