Conferinta Nationala Interdisciplinara de Antibioterapie si Vaccinologie

Actualizat: 20 Mai 2010
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Preambul

Conferinta interdisciplinara este un eveniment medical major al Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase si al Asociatiei Medicale Romane. Ajunsa la editia a saptea, conferinta aduce la zi tratamente antiinfectioase in patalogia umana, dezbateri si studii privind vaccinologia actuala, ghiduri si protocoale ce stau la baza activitatii medicului.

Creditare

Conferinta se adreseaza medicilor din specialitati medicale, chirurgicale, pediatrie si medicina de familie. Sunt asteptati la eveniment peste 1000 de medici. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.

Important:

Medicii participanti vor beneficia de un abonament anual pentru revista oficiala a Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase, Revista Romana de Boli Infectioase, revista de categorie B+ (CNCSIS) si indexata in baze de date internationale, de prestigiu, cu discount de 50%. Pentru un abonament anual la Revista Romana de Boli Infectioase se acorda 5 credite EMC.

Atentie!

Doar pana la data de 8 iunie beneficiati de inscriere cu taxa redusa de 100 RON. Numarul de locuri este limitat.
Nota: Predarea materialelor se face in ordinea inscrierii, prioritate avand medicii inscrisi pana la data de 8 iunie Media & PR:

Evenimentul este mediatizat in presa medicala si centrala, precum si in site-urile de profil.

Parteneri media: saptamanalul Viata Medicala, Saptamana Medicala, Stetoscop, Medicina Moderna, Revista Romana de Pediatrie, Practica Medicala, Revista Medicala Romana, Rompres, Mediafax, precum si Adevarul si Jurnalul National.

COMITETUL STIINTIFIC

Prof. Dr. Ludovic PAUN
Prof. Dr. Emanoil CEAUSU
Prof. Dr. Adrian STREINU-CERCEL
Prof. Dr. Petre CALISTRU
Prof. Dr. Alexandru OPROIU
Conf. Dr. Geza MOLNAR
Prof. Dr. Adrian GEORGESCU
Prof. Dr. Miron BOGDAN
Prof. Dr. Irinel POPESCU
Prof. Dr. Dan TULBURE
Prof. Dr. Ioanel SINESCU
Prof. Dr. Dimitrie NANU
Conf. Dr. Mihai CRAIU
Dr. Viorel ALEXANDRESCU
Conf. Dr. Dan DUICULESCU
Prof. Dr. Florin MIHALTAN

Teme de program

Joi, 17 iunie 2010 - VACCINOLOGIE SI IMUNOLOGIE

Programele nationale de vaccinare
Gripa – pandemia H1N1
Vaccinuri actuale

Vineri, 18 iunie 2010 - ANTIBIOTERAPIE

Infectia cu HIV – SIDA, boala cronica
Infectii virale hepatice. Vaccinuri
Alte vaccinuri (vaccinuri antipneumococice etc.)
Actualitati in terapia antiinfectioasa
Noutati terapeutice. Ghiduri si protocoale
Regulamentul Sanitar International

Sambata, 19 iunie 2010 – ANTIBIOTERAPIE

Controverse in terapia antiinfectioasa
Pregatire teme pentru Congresul International Boli
Infectioase – Bucuresti 2012
Antibioterapie vs. Vaccinologie


Citeste si despre:

A XVI- A Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta A XV- A CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA DE URGENTA 'Medicina de Urgenta: Summum de specializari sau supraspecializare?' Organizarea sistemului de educatie medicala continua pentru medicii dentisti Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 nr. 2895/2006 Infiintarea, organizarea si functionarea Scolii Nationale de Sanatate Publica si Management Sanitar Program national de asistenta medicala, psihologica si sociala a consumatorilor de droguri - 2009-2012 Program de interes national de prevenire a consumului de tutun, alcool si droguri - 2009-2012 Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Programul national de protectie sociala Bani de liceu Cardul european si cardul national de asigurari sociale de sanatate Programele nationale de sanatate Programul national de diabet zaharat Estetica in stomatologie - o abordare interdisciplinara Organizarea si functionarea Centrului National de Sanatate Mintala Boli infectioase ce pot fi transmise de insecte