Orez cu sunca si mazare

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie sunca cuburi
  2. Intr-o oala mare, se incalzeste uleiul. Se rumenesc cuburile de sunca apoi se adauga mazarea congelata si se amesteca bine.
  3. Se adauga in oala orezul si se umezeste cu vinul alb.
  4. Se adauga bulionul, sare si piper.
  5. Acoperiti oala si fierbeti la foc mic pana cand este gata (circa 20 de min).


Tipsuri pentru dieta

Este o reteta bine echilibrata: cerealele si legumele contin glucide si proteine vegetale, sunca, proteine de origine animala, uleiul de masline acizi grasi nesaturati, iar patrunjelul vitamine.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta cu orez 7 retete de smoothie pentru suplimentarea aportului de proteine Orez brun cu oua si mazare Supa de mazare Rolul acizilor grasi in alimentatie. Ce cantitate este indicata pentru consum? Orez fiert cu broccoli si pui Dieta bogata in proteine Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Surse vegetale de fier Cum sa urmati corect un regim alimentar vegetarian Mazare verde cu ciuperci Acizii grasi omega 3 Cereale integrale pe care este bine sa le consumati Topul celor mai bogate surse alimentare de proteine 5 nutrienti importanti care v-ar putea lipsi din dieta