Must have dupa vacanta: apa termala Avene

Actualizat: 29 Iulie 2013
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ati plecat deja in concediu? Sau urmeaza? Nu uitati de apa termala in gentuta de vacanta, da?

La final de vara, apa termala ramane recomandarea esentiala pentru ingrijirea pielii sensibile, atat in timpul verii, cat si dupa, cand ne intoarcem cu pielea bronzata sau arsa de soare.

Beneficiile calmante si anti-iritante ale apei termale Avene sunt cunoscute de peste 200 de ani. Are la baza principii active si este singura apa termala bacteriologic pura.

Datorita puritatii sale, a efectelor calmante si a tolerantei inalte pentru tenul sensibil/alergic, intrebuintarile apei termale Avene sunt foarte variate: este folosita inclusiv ca tratament de baza la Centrul de Hiroterapie pentru ingrijirea pacientilor care sufera de afectiuni precum dermatita atopica si psoriazis.

Apa termala Avene aduce pielii o senzatie de prospetime, de calm si echilibru, iar pentru conservarea proprietatilor, aceasta este imbuteliata direct de la sursa.

Preturi:

Cu siguranta v-ati imprietenit deja cu acest produs minunat si cel putin o dat cred c v-a fost de ajutor intr-unul din pasii rutinei de ingrijire a pielii.

Hai sa revedem mai jos cateva exemple de intrebuintare zilnica:


Citeste si despre:

Strategii eficiente sa va pastrati silueta in vacanta de primavara Trender si Ivatherm lanseaza campania 'Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?' Ce afectiuni amelioreaza apele termale Sfaturi sanatoase pentru vacanta Cat este de importanta vacanta pentru reducerea stresului Starea de spirit dupa sarbatori 10 sfaturi pentru prevenirea acneei De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. 10 metode practice pentru prevenirea candidozelor vaginale Asistenta medicala a prescolarilor, elevilor si studentilor Infectii cu Mycoplasma si Ureaplasma Foliculita - inflamatia foliculilor pilosebacei Beneficii si contraindicatii privind fiziokinetoterapia Sarcina: sexul in timpul sarcinii Cum sa va pregatiti psihic pentru scaderea in greutate