Salata de legume
Actualizat: 04 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g
Ingrediente:
- 60 g castraveti
- 40 g dovlecel
- 60 g cartofi fierti
- 40 g morcovi fierti
- 60 grosii
- 20 g fasole pastai
- 40 g varza (conopida)
- 40 g salata verde
- 40 g ceapa verde
- 10 g patrunjel tocat
- 20 g mazare verde (conserva)
- 20 g ulei de masline
- 10 g marar tocat
- 5 g suc de lamaie
- 10 g zahar
Mod de preparare:
- Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
- Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
- Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
- Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.
Va dorim pofta buna!